Buitenschoolse opvang

Chillen, kletsen en genieten​

BSO is geen school, bij ons is het vrije tijd. Onze groepsruimte is een plek om even tot rust te komen en je verhaal over school te doen. Maar er is ook een uitdagend en ruim aanbod van afwisselende activiteiten en spelmogelijkheden; zoals toneel, koken, tuinieren, sporten, etc. Er zijn zat keuzemogelijkheden, omdat smaken nu eenmaal verschillen.

Vrije tijd met een frisse neus

En een frisse neus? Die halen we ook dagelijks. Dat kan prima buiten bij de locatie, maar ook lekker in het stadspark, speelbos of de zorgboerderij in de directe omgeving. Als we een kleine groep hebben, kunnen we ook als activiteit gaan spelen bij BSO De Rode Loper of zij bij ons, wel zo gezellig.

Buiten als het kan

Als het kan gaan we naar buiten, maar mochten we binnen blijven, dan hebben we mooie ruimtes die op ontdekkend spelen zijn ingericht. Kortom; creatieve ruimtes met een fijne huiselijke sfeer.

Je kunt er van alles ontdekken. Zo is er een welnesshoek, een ontdekhoek en een kookatelier. Er zijn voldoende speelmaterialen aanwezig die prikkelen tot spel en creativiteit. Daarnaast is er een beweegzaal waar gebruik van kan worden gemaakt.

We delen alle ruimtes met school en daardoor kunnen kinderen in een doorgetrokken lijn spelen en zich ontwikkelen.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag na school tot 18.00 uur.
  • In overleg ook mogelijk tot 18.30u.

Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.30 uur op dagen dat er minimaal 4 kinderen gebruik van  willen maken.

Aanmelden

Spreekt de BSO  je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven